Gdynia

Saturday night live. Some pics from last nights shore trip. The sun was shining as we walked in the warm air i the city of Gdynia. A lot of people was out on the streets this Saturday, and even more as we got closer to the bay walk. Everyone with smiles in their faces, but with just a flick observation the reflection of an ending summer was shown in their eyes. Quiet and sad, but yet satisfyed.


Kitty, kitty, kitty



Sopot- a turist place between Gdynia and Gdansk


Boheima Jazz Club




Stotznia Gdynia

Här var e torrt!

Fredag den 13:e kl 13:00 bytte vi namn till Maersk Carla. Bådar gott? Kanske. Reparationerna har varit igång en vecka nu och en del förändringar är tydliga. Helst det ljusblåa skrovet och det nya skorstensmärket, en 7 uddig stjärna som representerar Maersk motto: arbete 7 dagar i veckan från kl 7-7. Är det så vi ska jobba i fortsättningen? Nere i torr-dockan är det torrt. Rätt intressant att stå där nere under fartyget som bara är uppallat på bockar. Hon är stor!

Jag har hunnit kila iland ganska många kvällar så det går ingen nöd på mig. Och snart får jag mönstra av. Den 18/8 närmare bestämt. Då har jag gjort 3 månader som styrman. Känner jag mig säker på att det är detta jag vill syssla med? Ne, inte ett dugg. Men jag ger alltid en andra chans till allt. Så vill dom ha mig tillbaka en törn till så tackar jag inte nej.

Last night

 

Snart ska Du bli babyblå!

 

 

Supermate och Babymate

 

 

Skakar rumpa för första gången på evigheter!

 



Svearike i sikte!

Lystring, lystring på fartygets vänstersida spotas nu Sverige. Vi är så nära att det nästan går att ta på det. Landet som under 4 månaders tid funnits där långt bak i huvudet och försiktigt ropat efter mig. Som det kallar efter alla sina sina försvunna själar.
Det har varit tuffa dagar sedan vi lämnade Rotterdam. Jag och den andre styrmannen går 6/6 på bryggan och det har varit traffik så det kan räcka och bli över(!). Nu passerar vi Great Belt på vår väg till Gdynia Shipyard. Där ska vi ligga på varv tills jag mönstar av. Bro Promotion dockar in för sista gången. När hon seglar ut igen, på sitt nymålade ljusblå skrov, är namnet Maersk Carla.


RSS 2.0